1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Aday Öğretmenler Kahta Belediyesini Ziyaret Etti

Aday Öğretmenler Kahta Belediyesini Ziyaret Etti

Kahta ilçe Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, ‘Aday Öğretmen Yetiştirme Programı’ kapsamında yaklaşık 130 aday öğretmen ile bir araya geldi..

A+A-
Aday Öğretmenler Kahta Belediyesini Ziyaret Etti

Kahta ilçesinde yeni göreve başlayan öğretmenler, Aday Öğretmen Yetiştirme Programı kapsamında İlçe Belediyesini ziyaret etti. Burada Belediye bünyesinde bulunan birimleri gezerek inceleyen öğretmenler, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Rojda Selçuk’dan İlçe Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kahta Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda aday öğretmenlerle bir araya gelen Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, ilçe belediyesini birimlerini sunum eşliğinde tanıtarak işleyişleri hakkında gerekli bilgileri öğretmenlerle paylaştı ve öğretmen adaylardan gelen soruları cevapladı.

Görev ve sorumluklarının bilincinde olduklarını belirten başkan Turanlı, Belediyelerin vatandaşlara hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet edilmesi için kurumsal çalışmaların önemi hakkında bilgi verdi.

Öğretmenlik mesleğinin fedakarlık ve sabır gösteren kutsal bir meslek olduğunu söyleyen başkan Turanlı, “yarının büyükleri olan çocuklarımızın milli ve manevi duygularla yetiştirilmesine, sevgi, hoşgörü, barış ve kardeşlik değerleri sahip nesillerin oluşmasında öğretmenlerimize önemli roller düşmektedir. Şuan belli kurumlarda makamlarda bulunan yöneticilerimizi de öğretmenlerimiz yetiştirmiştir.  Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in de toplumun inşasında bir nevi öğretmenlik vazifesini üstlendiğini bilinciyle hareket ederek genç nesillerimizin yetiştirilmesine büyük katkılar sağlayan öğretmenlerimizin ülkemize kattığı faydaları unutmamak gerekiyor” şeklinde konuştu.

Geleceğe yapılacak en büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu bilincinde olduklarını kaydeden Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı bu vesileyle bu kutsal mesleği icra eden öğretmenlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek göreve yeni başlayan öğretmenlere başarılar diledi.

Kahta Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programa, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Belediye Başkan Yardımcısı Rojda Selçuk, Okul Dışı Aday Öğretmen Yetiştirme Programı Koordinatörleri Yahya Kemal İlkokulu Müdürü Ali Yıldız ve Damlacık İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Kılınç ile aday öğretmenler katıldı.


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.