1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyaman Tanıtım Günleri 19-25 Kasım’da Yenikapı’da

Adıyaman Tanıtım Günleri 19-25 Kasım’da Yenikapı’da

Adıyamanlılar Vakfı’nın Eylül Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Sait Aybak başkanlığında vakfın Bağcılar’daki genel merkezinde gerçekleştirildi..

A+A-
Adıyaman Tanıtım Günleri 19-25 Kasım’da Yenikapı’da

Geleneksel istişare toplantından önceki son yönetim kurulu toplantısına; Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak, mütevelli heyeti üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları katıldı. 
Toplantıda birbirinden önemli konular masaya yatırıldı. 
Toplantının açılışında konuşan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Sait Aybak, 7 Eylül’de Adıyaman’da düzenlenen “Safvan’da Buluşalım” programını değerlendirdi.
Programın başarılı geçtiğini belirten Aybak, ”Genel olarak, ilk olmasına rağmen program başarılı geçti. Mevsimsel olarak hava çok sıcaktı ama önümüzdeki yıllarda tarihle ilgili bir düzenlemeye gidilebilir. Yapımı devam eden külliyenin erken bitirilmesi için vakıf olarak tüm girişimlerde bulunacağız. Oradaki külliyenin yapılmasının öncüsü Adıyamanlılar Vakfı’dır. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
Söz alan vakıf üyeleri de programla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. 
Toplantıda, her yıl geleneksel olarak yapılan istişare toplantısı da ele alındı. Toplantının, 27-28 Eylül tarihlerinde, Alanya Adenya Otel’de gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.
-ADIYAMAN TANITIM GÜNLERİ 19-25 KASIM’DA
Adıyaman Dernekler Federasyonu (ADIFED) Başkanı Hüseyin Sevinçtekin ise,  geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Adıyaman Tanıtım Günleri’nin bu yıl 19-25 Kasım tarihlerinde Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirileceğini açıkladı. 
Tanıtım günleri için bir komisyon kurduklarını belirten Sevinçtekin, önümüzdeki günlerde Adıyaman’a giderek çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi. 
Toplantıda ayrıca yeni dönem için süren burs çalışmaları da ele alındı.

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.