1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyaman Turizmini Tanıtmak İçin 40 Ünlü Adıyaman'da

Adıyaman Turizmini Tanıtmak İçin 40 Ünlü Adıyaman'da

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy 'Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz' projesi kapsamında beraberindeki 40 yakın ünlüyle Adıyaman’a geldi..

A+A-
Adıyaman Turizmini Tanıtmak İçin 40 Ünlü Adıyaman'da

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un turizmi canlandırmak amacıyla 'Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz' projesi kapsamında, 40 ünlünün katıldığı sanatçı Adıyaman’a geldi.

İstanbul’dan Adıyaman Havalimanına gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy ve beraberindeki ünlüleri Havalimanında Adıyaman Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez karşıladı. 

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Bakan Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’ çiçek takdim etti.

Adıyaman’a gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Bakan Ersoy’un eşi Pervin Ersoy gerçekleştirdikleri gezi programı kapsamında Adıyaman’ı en güzel şekilde tanıtacaklarını belirterek, kendisini karşılamaya gelen Türkiye Petrolleri Ortaokulu halk oyunları ekibiyle birlikte halay çekti. 

Karşılama sonrası Pervin Ersoy ve beraberindeki ünlüler, tarihi süreç içerisinde bugüne kadar birçok uygarlığın büyüleyici kalıntılarına ev sahipliği yapan Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerleri ile Kommagene Krallığından günümüze kalan ve dünyanın dört bir yanından on binlerce insan tarafından gelinip görülen ihtişamlı eserlerin en önemlisi olan 2 bin 206 metre yüksekliğindeki Nemrut Dağına hareket ettiler.     


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.