1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyaman Yeni Emniyet Müdürü Ergüder: Göreve Başladı

Adıyaman Yeni Emniyet Müdürü Ergüder: Göreve Başladı

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne atanan İbrahim Ergüder, göreve başladı.

A+A-
Adıyaman Yeni Emniyet Müdürü Ergüder: Göreve Başladı

Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’i  emniyet girişinde teşkilat mensupları karşıladı. Personel ile tek tek tokalaşan Ergüder daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, "Uşak İlinden Cumhurbaşkanımızın kararnamesi Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza Emniyet Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Efsaneleri ve büyük zatları ile ünlü Adıyaman ilimizde güne başlamanın vermiş olduğu heyecanıyla buradayım.Birbirinden değerli meslektaşlarım,ve Adıyamanlı kardeşlerimizle burada çok güzel işler imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Adıyaman’ımız köklü kulüpleri ile yetiştirmiş olduğu sporcular ile beraber Türkiye’de uzun yıllar söz sahibi olmuş bir ilimiz biz bundan sonrasında da Adıyaman’da her bir spor kulübüz ve sporcularımızı istenilen seviyede olabilmeleri adına desteklerimizi her daim teşkilatımız olarak vermeye devam edeceğiz."dedi.

-"BİZ SİZ DEĞİL HEP BİR OLACAĞIZ"

Ergüder, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Suç ve suçlu ile mücadelede safımız her daim devletimiz olacak, Adıyaman halkımız olacak. Zalimler kendilerine her daim kacak delik arayacaklar bunu zaman içerisinde göreceksiniz. Mazlumlarda kendilerini daima güvende hissedecekler, bu göreve başlarken ara temelindeki düşüncemiz. Biz siz değil,hep bir olacağız, birlikte olacağız ve birlikte güçlüyüz konsepti ile Adıyaman ilimizde inşallah çok güzel işlere imza atmış olacağız bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Görevime başlamanın heyecanını da yaşıyorum. Adıyamanlı kardeşlerimize, dostlarımıza, görev ve hizmet yapacak olmanın heyecanı üzerimde bulunuyor. İlerleyen zaman içerisinde gerek asayişte, gerek trafikte, terörde her bir alanda şehrin her bir metre karesinde arkadaşlarımızı görür durumda olacaksınız. Farkımızı  farkındalığımızın farklılığına varacaksınız bunun sözünü veriyorum."


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.