1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. AGC Başkanı Dişkaya, Milletvekili Aydın’ı Ziyaret Etti

AGC Başkanı Dişkaya, Milletvekili Aydın’ı Ziyaret Etti

Adıyaman Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zeki Dişkaya, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın’ı AK Parti Genel Merkezinde ziyaret etti..

A+A-
AGC Başkanı Dişkaya, Milletvekili Aydın’ı Ziyaret Etti

Adıyaman’a müjdelerle geleceğini söyleyen Başkan Dişkaya, ziyarette çok önemli görüşmelerin olduğu yeni bir yatırım projesinin hızlı bir şekilde sonuçlanmasına az kaldığını, ilimizdeki barajların ödeneklerinin temin edildiğini, Valilik bünyesinde Özel İl İdaresi adına 30 Milyon Euro’luk güneş enerjisinden elektrik elde etme projesinin sonuna geldiğini söyledi.

Başkan Dişkaya, ayrıca yoğun programlarından zaman ayırıp kabulünden ilgi alakalarından çok ilimize geniş açıdan bakıp anlamlı çağrılarından ve çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Aydın ise, biz Ankara’da Adıyaman’a hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Adıyaman’ımız için kim hangi düşünceden veya hangi partiden ve adı ne olursa olsun projesiyle gelen herkese kapımız açıktır. Açık olmaya da devam edecektir dedi.

Ziyarette Gergerlilere müjde veren Milletvekili Aydın, Gerger yolu için hazırlıklar tamam Gerger yolunu yapacağız. Gerger teşkilatımızda haklı olarak üstünde duruyor. Bunu sözüm olarak vermiş olayım bu yıl Gerger yolu yapılacağını müjdeledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.