1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. AK Partili Metiner: "Herkesi kucaklamak da neyin nesi?"

AK Partili Metiner: "Herkesi kucaklamak da neyin nesi?"

AK Partili eski milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, bugünkü yazısında, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun "herkesi kucaklamak" söylemini eleştirdi..

A+A-
AK Partili Metiner:

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Star'da "Herkesi kucaklamak da neyin nesi?" başlığıyla yayımlanan yazısında 'herkesi kucaklamak' söyleminin hem gerçekliği hem de geçerliliği olmayan kof bir iddia olduğunu savundu.

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, 'herkesi kucaklamak' söylemiyle ilgili olarak "Hiç kimse bizden bu ülkeye, bu vatana, bu millete, bu milletin değerlerine düşmanlık edenleri sevmemizi ve kucaklamamızı beklemesin. Bunun dışındaki herkese yüreğimiz de kucağımız da ardına kadar açıktır" dedi.

Metiner İmamoğlu'nun bu söylemine terör örgütleriyle örnek vererek şu listeyi paylaştı:

FETÖ'cü vatan hainlerini asla sevmiyorum. Onlarla işbirliği içinde olan hiç kimseyi de...

PKK terör örgütü başta olmak üzere eli kanlı teröristlerin cümlesini sevmiyorum. Onlara sırtını dayadığını söyleyen, onların silahlarıyla kendilerine kanlı bir iktidar alanı açmak isteyen hiç kimseyi de...

Emperyalistlerin devşirdiği Mankurtları sevmiyorum.

Din ve dindarlık denince tüyleri diken diken olan ve dindar-muhafazakâr halka 'yobaz!' diye bakan o iğrenç kibirli azgın güruhu sevmiyorum.

Kan dökücü zalimleri ve yeryüzünün Tanrısı olarak kendini gören diktatörleri sevmiyorum. Çağdaş Nemrutları ve Firavunları yani...


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.