1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan Turanlı, Anneler Günü’nde Şehit Annesini Ziyaret Etti

Başkan Turanlı, Anneler Günü’nde Şehit Annesini Ziyaret Etti

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Anneler Günü nedeniyle Gazi Mahallesinde yalnız yaşayan 87 yaşındaki şehit annesi Zahide Saray’ı ziyaret etti..

A+A-
Başkan Turanlı, Anneler Günü’nde Şehit Annesini Ziyaret Etti

Başkan Turanlı, Şehit annesi Zahide Saray ziyaret ederek tüm şehit anneleri adına Anneler Günü'nü kutladı. Burada konuşan Başkan Turanlı, ‘’Şehit Anneleri ve yakınlarına kapımız her zaman açık, sizlerin her zaman yanındayız. Sizler özenle yetiştirdiğiniz çocuklarınızı bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit verdiniz, millet olarak yöneticiler olarak size vefa borcumuz var, hakkınızı helal edin. Tüm şehit anneleri adına Anneler gününüzü kutluyor sağlık, mutluluk içinde nice günlere erişmelerini diliyorum’’ dedi.

Şehit Annesi Zahide Saray ise gururlandığını belirterek, ‘’Böyle anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmadığı için Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Yusuf Turanlı’ya  tüm Şehit Anneleri adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.