1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan Turanlı Basın Bayramını Kutladı

Başkan Turanlı Basın Bayramını Kutladı

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, 24 Temmuz basında sansürün kaldırılışı ve basın bayramı nedeni ile ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltı yapıp basın bayramını kutladı. .

A+A-
Başkan Turanlı Basın Bayramını Kutladı

Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir cafe gerçekleşen kahvaltı organizasyona Kahta'da görev yapan tüm basın mensupları davet edildi. Basın mensupları onuruna verilen kahvaltıya, Kahta Belediye Başkan yardımcıları da katıldı. Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, kahvaltıya katılan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Turanlı “ Bu gün çok anlamlı bir gün 24 Temmuz basın bayramı, Ayasofya'nın açılışına denk geliyor bu vesileyle hem basın bayramını kutluyorum hem de 86 yıl sonra Ayasofya'nın açılmasını tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi Turanlı, “ Bizim amacımız basınla sık sık bir araya gelmekti. Ama pandemi dolayısıyla bir araya gelemedik.  Bayramdan sonra daha geniş katılımlı ve yaptıklarımızı anlatmak için STK, Mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek bir değerlendirmede bulunacağız, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı halkımızı bilgilendirmek amacıyla halkımıza hesap vereceğiz”dedi

Başkan Turanlı, programın sonunda basın mensuplarına Kur'an-ı Kerim hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.