1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan TURANLI; Vatandaşlarla ve Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Başkan TURANLI; Vatandaşlarla ve Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Kahta Belediye Başkanlık binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına vatandaşlar ve belediye personellerin katılımıyla bayramlaşma gerçekleşti..

A+A-
Başkan TURANLI; Vatandaşlarla ve Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile vatandaşlarla bayramlaştı.

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı, tarafından tertiplenen bayramlaşma programına Kahta halkı ve belediye personellerin katıldığı bayramlaşma programına, binlerce kişi katıldı.

Bayramlaşma Programı Bayramın 2. Günü Kahta belediye başkanlık binasında düzenlendi.

Bayramlaşma Programına Başkan İ.Yusuf TURANLI, Personel Müdürü Zeynel Abidin TURANLI, Belediye Başkan Yardımcıları, İl genel meclis üyesi, Belediye encümenleri ve birim müdürlerin de katıldığı bayramlaşma töreninde personel ile vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Turanlı, hayırlı bayramlar diledi.

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı, Kahta Belediyesi olarak bizler büyük bir aileyiz, tüm birimlerimizle birlikte vatandaşlarımıza karşı olan görevlerimizi yerine getireceğiz, ilçemize hep birlikte, layık olduğu şekilde sahip çıkacağız.” Diyen TURANLI, “Ramazan Bayramı'nın başta tüm İslam alemine huzur, mutluk ve sağlık getirmesini temenni ederek, “Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Aileniz ve yakınlarınızla birlikte mutlu, sağlıklı, barış ve huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi.

Bayramlaşmaya gelen misafirlerine bayram şekeri, kolonya ve çay ikram edildi.

 


          

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.