1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Deva Partisi Kahta İlçe Başkanı TURANLI; “Hep birlikte güçleneceğiz”

Deva Partisi Kahta İlçe Başkanı TURANLI; “Hep birlikte güçleneceğiz”

Hasan Kaya (GERÇEK) - Deva Partisi Kahta İlçe Başkanı Muhammed Şükrü TURANLI; “Kadromuzla beraber Adıyaman’nın ve Kahta'nın yıllardır çözülmeyen sorunlarını çözmeye talip olduklarını.” Söyledi..

A+A-
Deva Partisi Kahta İlçe Başkanı TURANLI; “Hep birlikte güçleneceğiz”

İlçemiz birçok  İlden daha yoğun nüfusa sahip olan ilçemizin, her türlü potansiyele sahiptir. Bizler bu potansiyeli hizmete çevirmeye hazırız.

Bilgi ve donanımlımızla güçlü Kadromuzla Türkiye’in, Adıyaman’nın ve tüm ilçelerimizle siyasi bağlamda, halkımızla birlikte güçlenip yolumuzda yürüyeceğiz.” dedi.

Deva Partisi Kahta İlçe Başkanı Muhammed Şükrü TURANLI; “Türkiye’nin üzerine yepyeni bir güneş doğacak. Bu güneş, fakir fukaranın, garibanın içini ısıtacak, Türkiye’nin ve Kahta hak ettiği konuma gelecektir. Dünya’da eşi ve benzeri bulunmayan Nemrut Dağı ve ören yerleri, Uluslar arası Kahta Kommagene festivali, Susuz topraklarımız Atatürk Barajı gibi Su  kaynaklarımızdan en iyi şekilde yararlanmanın yollarını bulacağız.”

Başkan TURANLI; “Yıllardır bu ülkeyi, bu ilimizi yönetenler, hepimiz şahidiz ki; Ekonominin çok kötü gittiği görülüyor. Bu ekonomin artçıları halka yansımasıyla, bir çok iş yerleri de teker teker kapanması ve fakirleşme oranı gittikçe artığını görüyoruz. Artık mevcut yönetimin halkımıza verecek, bir şeylerin kalmadığı anlaşılıyor. Diyen TURANLI; “Halkımızın Partimize çok ciddi bir teveccühü var.  Deva Partisi hepimizin devası olacak. Türkiye’miz büyüyecek, İlimizi büyüyecek, ilçemizde gelişecek, büyücek ve Hep birlikte güçleneceğiz.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.