1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Gergerli iş insanından örnek davranış

Gergerli iş insanından örnek davranış

Gerger ilçesinde iş insanı Recep Müslüm EBA'dan ders yapamayan öğrenciler için 21 kişilik bilgisayar odası oluşturdu..

A+A-
Gergerli iş insanından örnek davranış

Gerger ilçesinde iş insanından Recep Müslüm tarafından ilçeye bağlı olan Gürgenli okulunda öğrencilerin uzaktan eğitimden yararlanmaları için 12 adet bilgisayar ve masaları ile 9 adet tabletin bulunduğu 21 kişilik odayı teslim etti.

Teslim törenine Gerger İlçe Kaymakamı Emin Kaymak ve AK Parti İlçe Başkanı Cemal Deniz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmüttalip Erek, iş insan Recep Müslüm katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmüttalip Erek,törende yaptığı konuşmasında, Köylerimizde uzaktan eğitime katılamayan veya durumu iyi olmayan öğrencilerimiz düşünen ve internet alt yapısı hazır halde bilgisayar ve tablet desteğinde bulunan iş adamımıza teşekkür ederiz.” dedi.

İş insanı Recep Müslüm ise, "Biz bu süreçte çocuklarımızın okullarından geri kalmamaları için ellimizden gelen desteğimizi vermeye çalışıyoruz. Bu çocuklar geleceğimizin teminatı bizlerin onların bu zorlu sürecinde yanlarında her zaman olacağımıza kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.