1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

Kahta Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

Kahtalı vatandaşların ve il dışarıda gelecek misafirlerin, Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladı..

A+A-
Kahta Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

Bayram süreci boyunca belediye ekipleri ilçenin dört bir noktasında hizmet verecek, vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için, gerekli hazırlıklar yapıldı.

Bayram’da ilçe genelinde ulaşım ücretsiz olacak.

Kahta Belediyesine ait toplu taşıma araçları bayram boyunca mezarlıklar başta olmak üzere, Kahta genelindeki tüm hatlarda 3 gün boyunca ücretsiz hizmet verecek. Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, aldığı karar uyarınca bayramda 3 gün boyunca ilçe merkezinde toplu taşıma hizmeti ücretsiz olarak hizmet verecek. 

Mezarlıklar, Camiler ve İlçe Genelinde Temizlik Çalışması Yapılıyor.

Kahta Belediyesi  Temizlik İşleri ve Zabıta müdürlüğü ekipleri bayram süresince hizmet verirken, ibadethaneler ve mezarlıklar bayrama hazır hale getirildi. İlçede bulunan Mezarlılar, Camiler ve ilçenin dört bir yanında temizlik çalışması yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.

Zabıtalar Yoğun Mesai

Kahta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli mesai ara vermeden devam ettiriyor.

Günlük rutin iş ve işlemlerini devam ettiren zabıta çalışanları yoğunlaşan bayram takvimi nedeniyle, matador fabrikaları ve pide fırınları, kasaplar ile pastane ve tatlı salonlarını denetleyerek uygunsuz olan işyerleri hakkında uyarı ve işlemler uygulanıyor.  Zabıtanın yoğun mesaisinin bayram boyunca devam edeceği bildirildi.

Kahta Belediyesi 7/24 Saat Hazır Bekleyecek

Kahta Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı’nın sorunsuz geçmesi için gerekli tüm önlem ve tedbirleri aldı. Nöbetçi zabıtalar bayram boyunca 7/24 saat hizmet verecektir. Vatandaşlardan gelebilecek şikâyetlere anında müdahale edebilmek için Alo 185 veya  0416 725 91 02 Çözüm merkezi hattımızda istek, talep, öneri ve şikayetlerini 7/24 bizlere ulaştırabilirler.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.