1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi Kardeş Belediye Oldu

Kahta Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi Kardeş Belediye Oldu

Kahta Belediyesi ve İstanbul Ataşehir Belediyesi ile arasında kardeş belediye protokolü imzandı..

A+A-
Kahta Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi Kardeş Belediye Oldu

Ataşehir Belediyesi'nde yapılan imza töreninde Belediye Başkanı Battal Gezdi protokolün Ataşehir'e ve Kahta ilçesine hayırlı olmasını diledi.

Ataşehir Belediyesi ve Kahta Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü gerçekleşti.

Ataşehir Belediye Başkanlığında yapılan kardeş Belediye protokolü Ataşehir Belediye Başkanı Battal Gezdi  ve Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf TURANLI tarafından imzalanarak  tescillendi.

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, “Kahta Belediyesi olarak, İstanbul Ataşehir Belediyesi ile Kardeş Belediye Protokolünü İmzaladık. Protokolün Kahta'ya ve Ataşehir ilçesine hayırlı olmasını dilerim. Kardeş Belediye Başkanımız Battal Gezdi'ye de ilgi ve alakalarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Başkan TURANLI, Kahta'da götürdüğü el dokuma seccade ve Kuranı Kerim-i, Ataşehir Belediye Başkanı Battal Gezdi'ye hediye olarak takdim etti.. 

Kısaca Kardeş Belediye Nedir?

Kardeş Belediye, kentler ve ilçeler arasında kurulan derin ve uzun vadeli bir ortaklık biçimidir. Bu ortaklık kültürel, ticari, ekonomik, çalışma çözümü gibi pek çok farklı sebebe dayanabilir. Kardeş şehir ilişkileri, toplumlara, karşılıklı yarar için ortak konuların ele alınması açısından esneklik ve kolaylık sağlamaktadır.


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.