1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Belediyesi Personel Maaşlarında Vakıfbank İle Anlaştı

Kahta Belediyesi Personel Maaşlarında Vakıfbank İle Anlaştı

Kahta Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu personeller için 3 yıllık maaş banka promosyon ihalesini tamamlandı..

A+A-
Kahta Belediyesi Personel Maaşlarında Vakıfbank İle Anlaştı

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı belediye bünyesindeki memur, işçi ve sözleşmeli personel çalışanlarının maaşlarıyla ilgili düzenlenen promosyon ihalesini Vakıfbank'ın kazandığını, sözleşmenin de imzalandığını söyledi.

Belediye başkanı İbrahim Yusuf Turanlı yaptığı açıklamada,"2019-2022 yıllarını kapsayan 3 yıllık maaş promosyon ihalesini kazanan Vakıfbank Kahta Şubesi ile  ortak anlaşmasında imzalar atıldı. Vakıf Bank Kahta Şubesi ile Kahta Belediye Personel Limited Şirketi arasında geçen yıl içerisinde imzalanan anlaşmayla 2018-2021 yıllarını kapsayan 885 TL promosyon ücretinden sonra bu kez de belediye bünyesindeki memur, işçi ve sözleşmeli personel çalışanlarının maaşlarıyla ilgili düzenlenen promosyon ihalesini kazanarak ilgili personellere 2019-2022 yıllarını kapsayan 3 yıllık maaş promosyon ücreti bedeli olarak Vakıf Bank Kahta Şubesi kişi başına 2 bin 650 lira olarak promosyon ücretlerini personelimizin hesabına yatırmıştır. Tüm personelimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Kahta Vakıfbank Şube Müdürü Sayın Sinan Öcal’a ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.