1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Belediyesi Sinek ve Haşere İlaçlanması Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kahta Belediyesi Sinek ve Haşere İlaçlanması Tüm Hızıyla Devam Ediyor

31 Mart seçimlerinden önce Şubat ve Mart aylarında yapılması gereken lavra, sinek üreme alanlarında, yapılması gereken ilaçlama çalışması yapılmadığı için, bu gün bu sıkıntıların yaşandığı öğrenildi. .

A+A-
Kahta Belediyesi Sinek ve Haşere İlaçlanması Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kahta Belediyesi bünyesinde veteriner hekim aynı zamanda personel müdürü olan Zeynel Turanlı, “ilçe genelinde sürdürdüğü sivrisinek, haşereyle mücadele çalışmalarına hız verildiğini söyledi.

Veteriner hekimi TURANLI; “31 Mart seçimlerinden önce Şubat ve Mart aylarında, Dere yatakları, kanallar ve çöp bidonları v.s. gibi yerlerde Lavra (üreme) alanlarında gerekli ilaçlama yapılmadığı için, ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bu gün gelinen noktada ise belediyemiz tarafında Kahta ilçemizde 4 ilaçlama araçlarımızla, ilçede sivrisinek ve haşerelerle mücadelemiz tüm hızıyla devam ediyor.”dedi.

Veteriner hekimi TURANLI; “Sivrisineklerin, Sinek üreme Alanların kontrol altına Alınması, Sinek üreme alanlarının tespiti, önlemler ve Tedbirler, olmak üzere 3 ana başlıkta değerlendirilip, gerekli çalışmalara başladık. İlçe merkezinde bulunan park ve bahçelerin ilaçlanması ve ilçe genelinde 4 ilaçlama aracımızla her akşam düzenli olarak, ilaçlandığını söyledi.


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.