1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Belediyesi Whatsapp Hattı Hizmete Girdi

Kahta Belediyesi Whatsapp Hattı Hizmete Girdi

Kahta Belediyesi Whatsapp iletişim hattı hizmete girdi..

A+A-
Kahta Belediyesi Whatsapp Hattı Hizmete Girdi

Bu gün itibariyle öneri, şikayet ve talepler Kahta Belediyesi Whatsapp İletişim Hattı üzerinden iletişim sağlanmaya başlandı.

Kahta Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek, vatandaşlarla daha etkili ve doğrudan iletişim kurarak talep ve şikâyetlere daha hızlı bir şekilde yanıt verebilmek amacıyla WhatsApp hattı uygulamasını hizmete soktu.

0532 205 92 36 Whatsapp hattı 7/24 saat hizmet verecek.

Kahta Belediyesi, ilçede yaşayan herkes, 0532 205 92 36  numaralı WhatsApp hattından talep veya şikâyetlerini iletebilecek ve en kısa sürede yine Whatsapp aracılığıyla talep veya şikayetleri ile ilgili bilgilendirilecekler. Whatsapp hattı, haftanın 7 günü 24 saat hizmet vereceği öğrenildi.

Konuyla ilgi açıklama yapan Kahta Belediye başkanı İ.Yusuf Turanlı,” Belediye hizmetlerinin yerinde hızlı, isabetli, etkili ve verimli bir şekilde yapılması için hayata geçirdiğimiz Çözüm Merkezi ile vatandaşlarımız Alo 185 ve 0416 725 91 02 Çözüm merkezi hattımız ve 0532 205 92 36 numaralı whatsapp numaramızdan istek, talep, öneri ve şikayetlerini 7/24 bizlere ulaştırabilirler. Whatsapp uygulaması üzerinden de iletişim halinde olacağız. 0532 205 92 36 numaralı Whatsapp Çözüm merkezi hattımızın tüm vatandaşlarımızın telefonlarına kaydetmelerini istiyoruz. Yetki ve sorumluluk alanımız içinde olan her konuyu bizlere 7/24 saat boyunca iletebilirsiniz. Her şey şirin ilçe Kahta'mızın gönlü geniş, fedakâr ve cefakâr insanları için.” diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.