1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Belediyesinden Engellilere Tekerlekli Sandalye Desteği

Kahta Belediyesinden Engellilere Tekerlekli Sandalye Desteği

Kahta Belediyesi ilçedeki engellilere tekerlekli sandalye dağıtarak onların yaşama sevincine ortak oluyor..

A+A-
Kahta Belediyesinden Engellilere Tekerlekli Sandalye Desteği

Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan ile birlikte belirli aralıklarla engellilere tekerlekli sandalye dağıtan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, tekerlekli sandalye dağıtımlarının devam edeceğini söyledi.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Başkan Turanlı, “Engelli vatandaşlarımızın sorunları bizim sorunlarımızdır. Onlar bizim için her zaman değerlidir. Engelli kardeşlerimiz hayatlarını dört duvar arasında değil, diğer insanlar gibi caddede, pazarda, eğlence yerlerine gidebilmesi adına akülü ve manuel sandalye dağıtmaya devam ediyoruz. Zira ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerimizin, engelsiz bir hayatı yaşamalarını sağlamak bize büyük bir mutluluk veriyor.” Dedi.

Kendilerini yalnız bırakmayan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya teşekkür eden Cami Mahallesi sakinlerinden engelli Gülay Bozan, “Engellilere yönelik yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya teşekkür ediyorum. Allah emeği geçenlerden razı olsun.” diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.