1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Doktorların Tavırlarına Hasta Oluyor

Kahta Doktorların Tavırlarına Hasta Oluyor

Hasan Kaya (Gerçek) - Kahta’da Hasta ve hasta yakınları Devlet hastanesinde rencide veya kötü muameleye maruz kalıyor..

A+A-
Kahta Doktorların Tavırlarına Hasta Oluyor

Son bir yıl içinde Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında sağlıkçıların işleri zor olduğu hepimizce bilinmekte, salgın ile birlikte sağlıkçıları milletçe destek verdik ve alkışladık onları. Buda demek değildir ki,  Hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarını rencide veya kötü muameleye maruz bırakma anlamına gelmiyor.

Son birkaç ay içerisinde sosyal medya hesapların da veya bizlere ulaşan vatandaşlar, hastane hakkında hiç olumlu konuşmadıkları görülüyor.

Aldığımız bilgilere göre, Hasta ve hasta yakınına çocuk azarla gibi çığlıkların atılması, gece saat:11-12 gibi hastanede doktorun olmayışı, zehirlenen vatandaşa teşhis konulmadan ev gönderilmesi v.s. gibi nedenlerle hasta ve hasta yakınları mağdur oldukları gerekçesiyle sosyal medya hesaplarında ve gazetemize gelerek şikayetlerini dile getirdiler.

Bu haber 5187 sayılı basın kanunu 3. maddesi gereğince kamuoyuna sunulmuştur.

En son yayınladığımız haber “Kahta’da Vatandaş Hastanede Mağdur Oldu” haberi yaparken bir çok okuyucularımız tarafından yorumlandı İşte yorumlar ve sosyal medya hesaplarında sitemini dile getiren vatandaşların paylaşımları…

 


    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.