1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta02spor Seyirci Kapasitesi İle İlgili Açıklama Yaptı

Kahta02spor Seyirci Kapasitesi İle İlgili Açıklama Yaptı

Kahta02Spor Kulüp Başkanı Musa Yıldırım bu hafta sonu Kahta Stadyumu'nda Kahta02Spor ile Adıyaman1954Spor arasında yapılacak futbol müsabakası ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu..

A+A-
Kahta02spor Seyirci Kapasitesi İle İlgili Açıklama Yaptı

Kâhta02Spor'un Pazar günü saat 14.00'te kendi sahasında Adıyaman1954Spor'la yapacağı müsabaka için Valilik gözetiminde tamamen resmi kurallar uygulanacağından dolayı ilçe stadyumunun koltuk sayısı kadar bilet satışı yapılacağı açıklandı.

Koltuk sayısının 1000 olduğu Kahta stadyumunu Gençlik ve Spor Bakanlığından alınan onay gereği %5 yani 50 kişilik koltuk kapasitesi de rakip takım seyircileri için ayrılacağını belirten Kahta02Spor Kulüp Başkanı Musa Yıldırım, İlgili kurallar gereği bu sayıdan fazla bilet satışı yapılamayacağını söyledi.

KOLTUK SAYISI KADAR BİLET SATILACAK

Güvenliğin üst seviyede olacağını vurgulayan Başkan Yıldırım, “02.02.2020, Pazar günü saat 14.00'te Adıyaman1954Spor'la yapacağımız müsabaka için Valilik gözetiminde tamamen resmi kurallar uygulanacağından ilçe stadyumumuzun koltuk sayısı kadar bilet satışı yapılacaktır. Koltuk sayısının 1000 olduğu stadyumumuza Gençlik ve Spor Bakanlığından alınan onay gereği %5 yani 50 kişilik koltuk kapasitesi de rakip takım seyircileri için ayrılmıştır. İlgili kurallar gereği bu sayıdan fazla bilet satışı yapılamamaktadır.

TARAFTARLAR MAÇA SAAT 12.00'DE GİRİŞ YAPACAK

 Biletler 5 TL olup TFF ve emniyet teşkilatımızın gözetiminde saat 12.00'de stadyum gişelerinde yapılacaktır.Sahaya bozuk para, çakmak, tabaka, su şişesi alınmayacaktır.

TFF KURALLAR BAĞLAYICIDIR

 Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen kurallar her maç için bağlayıcı ve otoriterdir. Ancak her maçın stratejik önemi belki farklı olduğundan bu maçın ehemmiyetine binaen takımlarımızın ve taraftarlarımızın da güvenliği sağlanması noktasında Valiliğimizin bu sabah aldığı karar gereği güvenlik üst seviyeye çıkarılacaktır.

GALİBİMİYETİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Büyük ve coşkulu taraftarlarımızın hem saha içi hem de saha dışındaki sağduyulu tezahüratları ve takımımızın üst düzey motivasyonu bu maçı da galibiyetle ayrılmaya yeteceğinden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.