1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta'da Sokağa Çıkma Yasağına Uyuyor

Kahta'da Sokağa Çıkma Yasağına Uyuyor

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında 81 ilde 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlamasınında Kahta'da cadde ve sokakları sesiz kaldı..

A+A-
Kahta'da Sokağa Çıkma Yasağına Uyuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan tedbirler kapsamında 81 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, Kahta'da sessiz sedasız bir Ramazan Bayramı yaşanıyor.

Kahta Emniyet teşkilatı  kısıtlama nedeniyle ilçe genelinde farklı noktalarda durup kontrol, devriyelerini yapıp ve kimlik veya izin belgesi denetimleri gerçekleştiriyorlar.

 İlçenin işlek caddesi olan  Mustafa Kemal caddesi, İsmet paşa caddesi, Diyarbakır yolu,Adıyaman yolu ve Baraj yoluda  sessizliğe büründü.

Kahta İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığının sürekli olarak ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde ki devriyeleri sürerken, her hangi bir olumsuzluğun yaşanmamasına, vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasına harfiyen uyduğunu belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Kahta'daki meydanlar ve caddeler, görevliler hariç bomboş kaldı.

İlçede Unlu mamülleri hariç tüm, işletmenlerin kapalı olduğu ilçede, Ekmek Dağıtımısı ise günün belirli saatlerinde cadde ve sokaklarda ekmek satışını gerçekleştiriyorlar.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.