1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’nın Dört Bir Tarafından Yol Onarım Çalışması Hız Kazandı

Kahta’nın Dört Bir Tarafından Yol Onarım Çalışması Hız Kazandı

Kahta Belediyesi, havaların ısınması ile yol yapım ve onarım çalışmalarını hızlandırıldı..

A+A-
Kahta’nın Dört Bir Tarafından Yol Onarım Çalışması Hız Kazandı

Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, havaların ısınmasının ardından asfalt sezonuna başladı. Kış aylarında bozulan yolların bakım ve onarım işlerini sürdürüyor.

Kahta’nın bir çok mahalle ve sokakların asfalt onarım çalışmalarını yürüten ekipler, Atatürk Mahallesi, Yavuz Selim Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Girne Mahallesi ve Hürriyet Mahallerinde bulunan caddeler ve sokak araları asfaltlama ve onarım çalışmasını hızlandırıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belirlenen program dahilinde tek tek cadde ve sokaklarda asfalt yama ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı,  “Çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturmak için yoğun bir hizmet temposu içerisinde olduklarını belirtti”.

“Günlük ortalama 100 Ton Asfalt Yapıyoruz.”

Kahta şehir merkezinde, bulunan caddelerimiz ve sokaklarımızda oluşan çukurlar ve asfalt görmeyen yollarımızı hızlı bir şekilde yapımı ve onarım çalışmasına başladık. Ara sokaklarda ve asfalt görmeyen yollar için, Belediyemiz tarafından günlük 100 ton asfalt yapılıyor. Bu asfalt aciliyet görülen sokak ve caddelerimiz için kullanıyoruz.”

“Göreve geldiğim süre içerisinde yaklaşık 75 kamyon, (2.000 ton) asfalt çalışmasını yaptık ve devam ediyoruz.

 Vatandaşlarımız ve araç sürücülerimizin daha rahat edebilmesi için gece gündüzümüzü katıp, hizmet etmeye devem edeceğiz.”diyen TURANLI; “İlçemizin tüm mahallelerinde yol yapım, onarım  hizmetlerimiz sürüyor, merkez ve çevre mahallelerimizi sıklıkla ziyaret ediyorum.  Vatandaşlarımızla iç içe olmayı seviyorum. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyorum, bu doğrultuda imkanlarımız ölçüsünde çalışmalarımızı aksatmadan. Kahta’mız için hizmet etmek bizleri gururlandırıyor” diye konuştu.  


       

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.