1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Karataş, “Türkiye İçin Yeni Bir Sayfa Açıyoruz”

Karataş, “Türkiye İçin Yeni Bir Sayfa Açıyoruz”

Yarınlara umut ve güvenle bakabilmek için Ahmet Davutoğlu'un kurduğu 'Gelecek Partisi'nde yer aldığını söyleyen kurucular kurulu üyesi Eczacı H.Mehmet Karataş şunları söyledi..

A+A-
Karataş, “Türkiye İçin Yeni Bir Sayfa Açıyoruz”

"Yıllardır çıkmaza giren ve daralan Türkiye siyasetinde aydınlık temiz ve yepyeni bir sayfa açıyoruz. Sayın Davutoğlu liderliğinde artık umut ve güvenle geleceğe bakabileceğimiz kapsayıcı  bir oluşumla geliyoruz. Hedefimiz farklı inançlara sahip, farklı dillere sahip, farklı etnik kökenlerden gelen herkesin eşit ve onurlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bir arada yaşadığı,düşüncelerini özgürce ve güvenle ifade edebildiği bir toplum inşa etmektir.

Her kesimden bireyleri bu topraklara ait olma ve bu vatanı yüceltme bilinciyle ortak oluşturarak partimizde buluşacaktır. Bu aidiyet bilinci partimizin birleştirici ana harcı olacaktır.Dini değerleri siyasette kullanmadan adalet, ehliyet ve liyakati esas alacağız.Kişilerin çıkarlarını değil kamunun çıkarlarını esas alacağız.Hangi görüşten hangi etnik kökenden olursa olsun dürüst ve vatanın çıkarını kendi çıkarından üstün tutan herkese kapımız açıktır.Sayın Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partimiz vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun " dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.