1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Şair, Müzisyen, Sanatkar, Ressam, Polis Olan Ahmet Sula Kahta’da Konferans Verdi

Şair, Müzisyen, Sanatkar, Ressam, Polis Olan Ahmet Sula Kahta’da Konferans Verdi

Ressam, kaligrafi, tiyatro, müzik, şiir çalışmalarıyla tanınan Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Kahta Belediye başkanın daveti üzerine Kahta’ya gelerek konferans verdi..

A+A-
Şair, Müzisyen, Sanatkar, Ressam, Polis Olan Ahmet Sula Kahta’da Konferans Verdi

Kahta Belediyesi tarafından organize edilen konferans Kahta kültür merkezide, Ahmet Sula'ya ait yağlı boya ve kaligrafi eserlerle konferans başlandı.

Kahta kültür merkezide düzenlenen konferansın konusu,  “Gençlik, Şuur ve Özgüven” konulu konferans verildi.

Konferansa katılan, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin ALPER, Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, Kahta İlçe Emniyet Müdürü Kenan SERTYALÇIN, Mahalle Muhtarları, ve bir çok vatandaşın katılımıyla konferans gerçekleşti.

Ressam ve Polis Başmüfettişi Ahmet Sula, Sergi, konferans, söyleşi ve eğitim faaliyetlerinde, Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde olmak üzere birçok konferans ve sergi açtığını kaydetti.

Sula, Milli ve manevi değerlerin dünyaya iyi anlatılmasının ve iyi bir gelecek için gençleri hazırlamanın derdinde oldukları.” Sula, “Dünyaya kültür ve medeniyetimizi, sanat ve İslam anlayışını, anlatıp yaymak için çalıştığını vurgulayan Emniyet Müdürü Sula, "Ben milli ve manevi değerlerimizin dünyaya daha iyi anlatılması için gayret ediyorum. Bu anlamda ülkemiz için, iyi bir gelecek için, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençleri hazırlamanın derdiyim. Gençlere tavsiyelere şudur. Ben kimim diye kendinizi sorgulayın. Sadece bir iş veya bir alanda uzmanlaşıp robotlaşmayın. İç dünyanıza ve manevi değerlerinize dönün. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerle bunları destekleyin. Kültür ve medeniyetinize sahip çıkın" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Metin Alper ise, güzel geceyi kendilerine yaşattığı için Ahmet Sula'ya teşekkür etti.

Programın hem aydınlatıcı hem de yol gösterici olduğuna dikkat çeken Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, daveti kırmayıp Kahta'ya gelerek sunum yapan 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve sanatçı Ahmet Sula’ya Teşekkür etti.


     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.