1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Satranç Turnuvasında birinci oldu

Satranç Turnuvasında birinci oldu

Adıyaman'da düzenlenen Satranç Turnuvasında Kahta Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ramazan Tepe il birincisi oldu..

A+A-
Satranç Turnuvasında birinci oldu

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Adıyaman ili genelinde 8-9 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenen Satranç turnuvasında Kahta  Ebu Sadık Anadolu İmam  Hatip Lisesi öğrencisi  Ramazan Tepe şampiyon oldu.

Satranç Federasyonu'nun 2002-2004 Yıldızlar kategorisinde Adıyaman ili bazında düzenlediği şampiyonaya Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi 8 öğrenci ile katıldı. Çok çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda 2004 doğumlu Ramazan Tepe adlı öğrenci bütün rakiplerini geçerek il birincisi oldu.

Öğrencilerinin başarısından dolayı açıklamada bulunan okul idaresi, "Okulumuza bu gururu yaşatan öğrencimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca öğrencimizin yetişmesinde katkıları olan başta ailesi olmak üzere öğretmenleri ve hassaten satranç eğitmeni Aziz Yücel hocamıza teşekkür ediyoruz." dediler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.