1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. 11 ilde ücret alınmayacak

11 ilde ücret alınmayacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), bugün başvuruları başlayan Dikey Geçiş Sınavı'nda Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 11 ilde başvuru yapan adaylardan sınav ücreti almayacak..

A+A-
11 ilde ücret alınmayacak

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, başvuruları başlayan Dikey Geçiş Sınavı'nda Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 11 ilde başvuru yapan adaylardan ücret alınmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa, Sivas-Gürün'de ikamet eden veya 6 Şubat tarihli depremde buralarda ikamet etmekte olan adaylardan DGS'de sınav ücreti almayacağız. Tüm imkanlarımız ile depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Daha önce YKS ve KPSS başvurularında da deprem bölgesinden başvuran adaylardan ücret almadığımızı ifade etmiştik. Bu tutumumuzu sürdürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.