1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı İftar Yemeği Verdi

AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı İftar Yemeği Verdi

Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman ÇETİNKAYA, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’nda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirmek adına düzenlediği iftar yemeğinde bürokrasi, siyasi ve muhtarlar iftar yemeğinde bir araya geldi..

A+A-
AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı İftar Yemeği Verdi

Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman ÇETİNKAYA, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’nda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirmek adına düzenlediği iftar yemeğinde bürokrasi, siyasi ve muhtarlar iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına, AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi, Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, AK Parti Adıyaman milletvekili adayları İshak Şan, Ziya Polat, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, köy ve mahalle muhtarları,İl Genel Meclis Üyeleri,Belediye Meclis Üyeleri ve basın mensupları katıldı. 

AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın;

"Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden en çok yıkıma neden olan iller arasında yer alan Adıyaman "Adıyaman normale dönmeden bizlere rahat yok" dedi.

Aydın, " Adıyaman'ı Tekrar ayağa kaldırmadan, Adıyaman halkının tekrar o eski günlerine kavuşturmadan bizlere rahatlık yok. Elimizden gelini yapıyor ve yapacağız. Halkımız tekrar evine, iş yerlerine kavuşması için elimizden gelinin fazlasını yapacağız. İllaki vekil olarak değil nerede olursa olalım arkadaşlarımla birlikte bu zorlukları aşacağız hayatı normale döndüreceğiz Allah'ın izniyle" dedi.

Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya;

Başkan ÇETİNKAYA, "Bu akşam iftar yemeğine katılan, ilimizin ve ilçemizin tüm ortak bileşenlerine canı gönülden teşekkür ediyorum, Şehrimizi birlik ve beraberlikle yönetiyoruz. İlimizi ve ilçelerimizi, hep birlikte aydınlık yarınlara taşıyacağız. AK Parti 21 yıllık iktidarı sürecinde Cumhuriyet tarihinin 100 yıllık geçmişindekine eşdeğer icraatlar yaptı. Bu sebeple canı gönülden inanıyorum ki, bu zorlu süreci atlatıp İnşallah hayatı tekrar normale el birliğiyle döndüreceğiz."dedi.


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.