1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Ali Kenanoğlu: Adıyaman’da birinci parti olmamızın önünde bir engel görünmüyor

Ali Kenanoğlu: Adıyaman’da birinci parti olmamızın önünde bir engel görünmüyor

Yeşil Sol Parti Adıyaman’da seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. .

A+A-
Ali Kenanoğlu: Adıyaman’da birinci parti olmamızın önünde bir engel görünmüyor

Yaptıkları ziyaretlerde yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını söyleyen Adıyaman Milletvekili adayı Ali Kenanoğlu, Adıyaman’da birinci parti olacaklarının altını çizerek, “Adıyaman’ın kültürü Yeşil Sol’a uygun bir kültür. Bundan kaynaklı burada birinci parti olmamızın önünde bir engel görünmüyor” dedi.

Yeşil Sol Parti Adıyaman’da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil Sol Parti milletvekili adayları Adıyaman’da her mahallede, köyde, sokakta seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili adayı Ali Kenanoğlu, yoğun bir ilgiyle sürdürülen çalışmalara ilişkin hakkında bilgi verdi.
Seçim çalışmalarının ev ev, kapı kapı sürdürüldüğünün altını çizen Kenenoğlu, yurttaşların partilerine karşı gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi. Kenenoğlu, “Adıyaman’da seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden bu yana yurttaşların çok yoğun ilgisiyle karşı karşıyayız” dedi.
Adıyaman’da birinci parti olacaklarının pek çok dile getirdiklerini fakat bunun bir gerçeği yansıttığını ifade eden Kenenoğlu, “Adıyaman’ın kültürü Yeşil Sol’a uygun bir kültür. Bundan kaynaklı burada birinci parti olmamızın önünde bir engel görünmüyor. Çalışmalarımızla bunu sağlayacağız ve buradan Meclis’e 3 vekille gideceğiz” diye belirtti.
Seçime sayılı günlerin kaldığını söyleyen Kenanoğlu, “Bu süreç geçecek ve Adıyaman kendisini Meclis’te temsil edecek gerçek kişileri gönderecek. Ondan sonra tabi ki hesaplaşma ve hesap sorma zamanı gelecek. 6 Şubat’ta Adıyaman’ı yalnız bırakanlardan, hesap soracağız. İlk olarak Adıyaman halkı bu hesabı sandıkta soracak, sonrasında da biz bunu meclise götürerek orada hesap soracağız” dedi.
Adıyaman’da pusulada 12’inci sırada olduklarını hatırlatan Kenanoğlu, “Seçmenin önüne iki pusula gelecek birinci pusula cumhurbaşkanını seçmek için olacak. Burada Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı var, oyumuzu oraya vereceğiz. Diğer pusula ise milletvekili seçmek için. Burada partimiz Yeşil Sol Parti için oy istiyoruz. Oy pusulasında 12’inci sırada yer alıyoruz. Yurttaşlarımız iki pusulada da yalnızca bir yere mühür basacaklar. Bu konuda dikkat etmeliler. Bir de tabi seçim oy verince bitmeyecek, bir diğer görevimiz de sandıkları korumak. Tüm yurttaşlarımızın oylarına sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.