1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Aslan; "Haraptar" Filmi Adıyaman'da Gerçek Oldu

Aslan; "Haraptar" Filmi Adıyaman'da Gerçek Oldu

Eski Turizm Müdürü Mahmut Aslan, 28. dönem Milletvekilli adayı olan, Prof.Dr.Aburrahman Bakır'la ilgi bir yazılı açıklama yaptı..

A+A-
Aslan;

Türkiye 14 Mayıs'ta 28. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandığa gitti.

TBMM'sine girmeye hak kazanan bütün milletvekillerimize başarılar diliyoruz.

Ülkemiz için faydalı çalışmalar yapacaklarına inanıyor , istiyor, temenni ediyoruz.

Her yerde olduğu gibi Depremde büyük darbe alan Adıyaman'ımıza hizmet etmek için çok sayıdaki aday gibi bağımsız olarak seçimlere giren değerli şahsiyetler oldu.

Daha önce yazdığım bir yazıda " keşke Adıyaman'ımız için bütün siyasi parti ve STK temsilcileri birleşip 5 gönüllü, birikimli, Adıyaman sevdalısı kişiyi TBMM'ne gönderse tarihe geçer"demiştim..

Seçim bitti seçilenlere başarılar diledik.

Her seçimden özellikle kaybedenlerin hikayeleri olur. Adıyaman da tam da Şener Şen,in HARAPTAR filminin gerçek versiyonu yaşanmış.

Konumuz Adıyaman Bağımsız Milletvekili adayı olup "HARAPTAR" gibi dediği seçim serüveni ve sonuçları.

Prof.Dr.Abdurrahman Bakır; yıllardır Adıyaman lı hemşehrilerine Ankara'da hizmet eden bir bilim adamı. Sayısız Adıyaman'lıya yardım etmiş, ameliyatlardan ücret almamış ve çok sevilmiş bir üst düzey rütbeli ve beyin cerrahi profesör.

Abdurrahman Bakır hocamız ikna edilerek Adıyaman da bağımsız Milletvekili adayı yapılmış/olmuş. Gecesini gündüzüne katarak gezmedigi köy, Mezra, mahalle, TV canlı yayınları, radyo programları,dost esnaf ziyaretleri yapmış.Refakat eden,"seninleyiz"diyen kesimler Prof.Dr.Abdurrahman Bakır'a "kesin kazanırsın" telkinleri ile büyük umutlar vermiş. Seçim gecesi sandıklar açıldıkça hayal kırıklığı Prof.Dr.Abdurrahman Bakır hocamızın moralini, dostlarına olan güveni, kendisine yapılan yanlışları (kendisi ihanet diyor) kaybederek Sorgusuz sualsiz Ankara ya dönmüş.

Sayın Prof.Dr.Aburrahman Bakır ile konuştuk.Aynen şöyle diyor,

" Keşke görmeseydim, keşke bu yanlış insanlara kanmasaydim. Vekil seçilmek için 28.30 bin oy gerekir,"hiç merak etme fazla alırız "diyenlere söyleyecek bir Kelime bulamıyorum. Toplam 3 bin küsur oy aldım.Benim için oy atanlara yürekten teşekkür ediyorum."diyor Bakır hocamız.En çok kızdığı olay da" bir sandıkta 10 oy çıkıyor bana,50 kişi arıyor benim oyum diyor.Tam da HARAPTAR filmin gerçek versiyonu. Düşündüm Şener Şen'i arayıp analiz yaptırmak istiyorum" diye sitem ediyor Adıyaman sevdalısı, Adıyaman'lilara yıllardır yardımcı olan hocamız prof.Dr Abdurrahman Bakır hocamız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.