1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan ÇETİNKAYA'dan Adaylara Tebrik ve Tam Destek Açıklaması

Başkan ÇETİNKAYA'dan Adaylara Tebrik ve Tam Destek Açıklaması

Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya "28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti'den aday olan ve bir birinden değerli 5 Milletvekili adayımızı meclise göndermek için var gücümüzle çalışacağız." dedi..

A+A-
Başkan ÇETİNKAYA'dan Adaylara Tebrik ve Tam Destek Açıklaması

Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya "28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti'den aday olan ve bir birinden değerli 5 Milletvekili adayımızı meclise göndermek için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

14 Mayıs'da yapılacak Milletvekili seçimlerinde Ak Partiden aday gösterilen 1. Resul Kurt, 2. İshak Şan, 3. Mustafa Alkayış, 4.Hüseyin Özhan ve 5. Ziya Polat Milletvekili adaylarımız için, İlçe teşkilatı olarak tam kadro sahada olacaklarını altını çizdi.

ÇETİNKAYA "Ak Parti davasının esasında halkımıza, vatanımıza, Millet ve Devletimize hizmet olduğu, bayrak yarışının devam ettiği açık bir gerçektir. O sebeple parti teşkilatımızla ve Milletvekili adaylarımızla birlikte, hep beraber el ele vererek ve Cumhurbaşkanımıza olan güvenleri asla boşa çıkarmayacak, Adıyaman ve ilçelerini  en kısa sürede daha yaşanılabilir bir şehre kavuşturacağız."dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.