1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan Turanlı; Halkımızla iç içeyiz

Başkan Turanlı; Halkımızla iç içeyiz

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, yoğun geçen çalışma programına rağmen mahalle ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor..

A+A-
Başkan Turanlı; Halkımızla iç içeyiz

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, yoğun geçen çalışma programına rağmen mahalle ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Her fırsatta vatandaşlar ve esnaflarla istişare yapıp taleplerini dinleyen Başkan Turanlı, vatandaşlarla hasbihal ederek belediyenin hizmetlerine ve beklentilere ilişkin görüş alış-verişinde bulunuyor.

Vatandaşların öneri ve taleplerini dinlemek için ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Başkan Turanlı, "Belediyenin temel hizmetleri kadar vatandaşlarla da birlikte olmayı önemsediğini belirten Turanlı," İlçenin belediye başkanı olarak ayırım yapmadan tüm mahallelerimize ve vatandaşlarımıza aynı özeni gösteriyor, verilen hizmetlerin en kaliteli şekilde sunulması, varsa ortaya çıkan aksaklıkların giderilmesi yolunda titiz bir çalışma yürütüyoruz. Amacımız halkımızın sorununu çözebilmek, derdine derman olabilmek. Bizim derdimiz millete hizmet etmek. Heyecan ve şevkle çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Gayemiz, var gücümüzle, vatandaşımıza hizmet etmektir." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.