1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Doç. Dr. Resul Kurt: Adıyaman’ı yeniden imar ve ihya edeceğiz

Doç. Dr. Resul Kurt: Adıyaman’ı yeniden imar ve ihya edeceğiz

AK Parti Adıyaman 1’inci sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Resul Kurt, seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Kurt, “Öyle bir kazanacağız ki Türkiye kazanacak” dedi..

A+A-
Doç. Dr. Resul Kurt: Adıyaman’ı yeniden imar ve ihya edeceğiz

AK Parti  Adıyaman 1’inci sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Resul Kurt, seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Kurt, “Öyle bir kazanacağız ki Türkiye kazanacak” dedi.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçim takvimi yaklaşırken, siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı. Seçim çalışmalarını kapsamında  Kahta’ya gelen AK Parti Adıyaman 1’inci sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Resul Kurt, beraberinde AK Parti İl Başkanı Emre Bulucu ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya gazetemizi ziyaret ettiler.  

"Adıyaman’ımıza yatırım yapılması, işsizlikle mücadele, ekonomik kalkınma en önemli çabamız olacaktır" diyen Kurt,  Güzel memleketim Adıyaman'a ve Adıyamanlı hemşehrilerime milletvekili olarak da hizmet edecek olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Bugüne kadar SGK Başmüfettişi, Sosyal Güvenlik Uzmanı, İş Güvenliği Uzmanı, Öğretim Üyesi, Gazeteci-Yazar, Yönetici ve İş Adamı, Ak Parti’de MKYK üyesi, Genel Merkez Ekonomi Başkan Yardımcılığı ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevlerinde edindiğim bilgi, tecrübe ve deneyimlerimi, Adıyaman’ımızın deprem sonrası yeniden imar ve ihyasında kullanarak, bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde, tüm gönül dostlarımızla Adıyaman’ımıza en iyi şekilde hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. 
İstihdamın artırılması ve geliştirilmesi, işsizliğin önlenmesi, gelir ve refah yaratılması, iş 
dünyasının Adıyaman’ımıza yatırım yapması, işsizlikle mücadele, ekonomik kalkınma en önemli çabamız olacaktır.” dedi.  

Bir çok ilimizde olduğu gibi, Adıyaman’ımızda da büyük bir deprem felaketinin yaşadığını ifade eden Kurt, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte  ilimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Tüm çabamız, ilimizi yeniden ihya ve imar etmek üzere olacaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.