1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’da Bağımsızlık Elçileri’ne Ödül

Kahta’da Bağımsızlık Elçileri’ne Ödül

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçrilen “Bağımsızlık Elçileri” projesi kapsamında afiş yarışmalarında dereceye giren 9 öğrenciye ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve protokol üyelerince takdim edildi..

A+A-
Kahta’da Bağımsızlık Elçileri’ne Ödül

Bağımlılıkla mücadele konusunda kalıcı bir bilincin oluşmasını hedefleyen “Bağımsızlık Elçileri” projesi kapsamında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Proje kapsamında Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Adıyaman Yeşilay Şubesi tarafından 36 öğrenci ve öğrenci velilerine bağımlılıkla ilgili eğitimler verildi. Bu eğitimleri tamamlayan öğrenciler “Bağımsızlık Elçileri” olarak ilçemizdeki okulları ziyaret etti. 

Sunum ve çeşitli etkinlikler düzenleyen “Bağımsızlık Elçileri” bağımlılıkla mücadele konusunda öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeleri yaptı.

Kahta Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu’nun koordine ettiği ERDEM projesine Kahta Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu ve Kahta Damlacık Köyü İmam Hatip Ortaokulu projeye ortak oldu.

Proje kapsamında afiş yarışmalarında dereceye giren 9 öğrenciye ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Lütfü Başli ve protokol üyelerince takdim edildi.

İlçe Milli eğitim Müdürümüz Lütfü Başli, projenin hazırlanmasında ve uygulamasında emeği geçen proje koordinatörü Büşra Yavuzhan Kocaman ve okul idarecileri ile destek veren tüm paydaşlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.