1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kâhta AK Parti’den İddialara Yanıt

Kâhta AK Parti’den İddialara Yanıt

AK Parti Kâhta İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilçede yapılan kutlama gösterilerinin kendilerinin bir ilgisinin bulunmadığını, vatandaşların kendi isteği ile yaptığı açıklandı..

A+A-
Kâhta AK Parti’den İddialara Yanıt

AK Parti Kâhta İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilçede yapılan kutlama gösterilerinin kendilerinin bir ilgisinin bulunmadığını, vatandaşların kendi isteği ile yaptığı açıklandı.

Seçim sonuçları açıklanmadan AK Parti Kâhta İlçe Teşkilatının kutlama etkinliği düzenlediği iddialarına, ilçe başkanlığı yaptığı açıklama ile iddialar ret edildi.  

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kâhta’da Seçimlerin ardında, yapılan araç konvoyu, yürüyüş, havai fişe atılması ve diğer gösterilerde AK Pati Kâhta İlçe Başkanlığın hiç bir ilgisi bulunmamaktadır. Yapılan kutlama gösterileri, vatandaşlar kendi isteği ile yapmıştır. Bu konuda İlçe Başkanı Osman Çetinkaya kutlamaların yapılmaması için vatandaşları uyarmıştır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.