1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Turanlı:3 mahallemiz su sorunu yaşamayacak

Turanlı:3 mahallemiz su sorunu yaşamayacak

Kahta Belediyesi Fatih, Yeni ve Menderes kesintisiz içme suyu temini için 2 bin 500 yeni şebeke hattı çalışması başlattı..

A+A-
Turanlı:3 mahallemiz su sorunu yaşamayacak

Kahta Belediyesi, fiziki ömrünü yitirerek sık sık içme suyu kesintilerine sebep olan hatlarda yeni şebeke çalışması başlattı.


Bu kapsamda fiziki ömrünü yitirerek sık sık içme suyu kesintilerinin yaşandığı Fatih, Yeni ve Menderes mahallerinde 2 bin 500 metre uzunluğunda, yeni bir su hattı döşeniyor.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Fatih, Yeni ve Menderes mahallelerine yaşam kaynağı olan içme suyunun kesintisiz bir şekilde iletilmesi için 2 bin 500 metre uzunluğunda yeni bir su hattı çalışması başlattıklarını söyledi.

Fatih, Yeni ve Menderes mhallesi sakinlerinin bu yaz içme suyu sorunu yaşamayacaklarını belirten Turanlı,açıklmasında şunları kaydetti:

“Fatih, Yeni ve Menderes mahallelerimiz kesintisiz içme suyuna kavuşuyor. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 2 bin 500 metre uzunluğunda, yeni bir su hattı döşeniyor. Allah'ın izniyle bu yaz, bu mahallelerimiz su sorunu yaşamayacak. İlçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun”dedi
 
Haber:Ziya Bozkurt

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.