1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyaman'da 56 gün sonra enkaz altında yaşlı kadın başı bulundu

Adıyaman'da 56 gün sonra enkaz altında yaşlı kadın başı bulundu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden en çok yıkıma neden olan iller arasında yer alan Adıyaman'da 56 gün sonra enkaz altında yaşlı kadın başı bulundu..

A+A-
Adıyaman'da 56 gün sonra enkaz altında yaşlı kadın başı bulundu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden en çok yıkıma neden olan iller arasında yer alan Adıyaman'da 56 gün sonra enkaz altında yaşlı kadın başı bulundu.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremde en çok yıkıma neden olan iller arasında yer alan Adıyaman'da 56 gün sonra enkaz altında yaşlı kadın başı bulundu.
Karapınar Mahallesi'nde 6 katlı binanın enkaz temizleme çalışmaları esnasında iş makinesi operatörü kadın başı görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından kadının başı kimliğinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.