1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'a Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'a Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Cumartesi (Yarın) Saat:15:00’da Adıyaman'a geliyor.

A+A-
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'a Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik edilmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanının ziyareti hakkında bilgi veren AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya, “Sayın Cumhurbaşkanımız yarın ilimizi ziyaret edecek. 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde halkımızın büyük bir teveccühünü kazandık. İnanıyorum ki 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde de büyük bir zaferle çıkacak, Cumhurbaşkanımızı büyük bir oy ile seçeceğiz. Sahadaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor, halkımızla her daim iç içe oluyoruz. Yarın ilimizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde karşılayacağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman merkez ile konteynır kenti ziyaret edecek. Depremzedelerle bir araya gelecek, deprem sonrası yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.