1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta BİLSEM Öğrencileri Yerinde İnceledi

Kahta BİLSEM Öğrencileri Yerinde İnceledi

Kahta BİLSEM tarafından kurum gezileri kapsamında, Kahta Organize Sanayi Bölgesinde Kayhan Süt ve Süt Ürünleri ve Doğan Tekstili öğrencilerle birlikte ziyaret etti.Kayhan Süt ve Süt Ürünleri Merkezinde süt ve süt ürünlerinin üretimden tüketimine kadar tüm süreçleri mühendisler tarafından öğrencilere anlattılar..

A+A-
Kahta BİLSEM Öğrencileri Yerinde İnceledi

Daha sonra Öğrenciler Doğan Tekstilde ise İplikten Kumaş nasıl elde edilir sürecini gözlemlendi.. Kurum personeli tarafından öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Kahta Belediyesi Su Arıtma Tesislerini ziyaret ederek su arıtma süreçleri kurum personeli tarafında öğrencilere anlatıldı.

Kahta BİLSEM Müdürü Murat ASLAN ‘’ Eğitim sadece okulda yürütülecek bir süreç değildir, öğrencilerimizin üretim süreçlerini yerinde görmeleri, izlemeleri kalıcı öğrenme sağlıyor. Kurum olarak öğrencilerimizin eğitim sürecine aktif katılmalarını, gezi ve gözlem yoluyla gerçekçi bilgiye ulaşmalarını ve yaratıcı bir hayal gücüne sahip olmaları temel hedefimizdir.

Katkılarında dolayı Kahta Belediyesi, Doğan Tekstil ve Kayhan Süt ve süt Ürünleri ve Kahta BİLSEM Öğretmenlerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.’ dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.