1. HABERLER

  2. GÜNDEM
  3. Seçimde görev yapan jandarma ve polislere ek ödeme yapılacak

Seçimde görev yapan jandarma ve polislere ek ödeme yapılacak

Seçim döneminde yoğun mesai yapan polis ve jandarma personeline müjdeli haber geldi..

A+A-
Seçimde görev yapan jandarma ve polislere ek ödeme yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla jandarma ve polislere ek ödeme yapılacağı öğrenildi.
dile getirdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili genel seçiminde görev yapan polis ve jandarma personeli için harekete geçti. Bakanlık polis ve jandarma personeline ek ödeme yapacak.
BAKAN SOYLU DURUMA EL ATTI
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Seki, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Seçimde görev alan bütün kamu personeline ek ödeme var da 24 saat çalışan polise jandarmaya neden yok' diye sormuştum. Bakan Soylu duruma el koymuş. Taltif ödemesi geliyor arkadaşlar. Güle güle harcayın" ifadelerini kullandı.
Bu adım, seçimde görev yapan polis ve jandarma personelinin emeğinin ve fedakarlıklarının takdir edildiğini gösteriyor. Ek ödeme, bu personelin motivasyonunu yükselterek daha iyi bir hizmet sunmalarını sağlayacaktır.
Bakanlık tarafından yapılan bu ek ödemeyle birlikte, seçim sürecindeki güvenlik çalışmalarında görev alan polis ve jandarma personeline hak ettikleri değerin verildiği görülüyor. Bu durum, devletin seçim güvenliğine verdiği önemi ve personelinin refahını önemsediğini gösteriyor.
Polis ve jandarma personelinin gece gündüz demeden, yoğun tempoda çalıştığı bir seçim sürecinde, ek ödeme bu personelin motivasyonunu artırarak daha verimli bir şekilde görev yapmalarını sağlayacaktır. Bu da seçimlerin daha güvenli ve düzenli bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağlayacaktır.
İçişleri Bakanlığının bu adımı, polis ve jandarma personelinin emeğine değer verildiğini ve onların seçim sürecindeki rolünün önemsendiğini gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.