1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Sanko Öğretmen Evi inşaatı başladı

Sanko Öğretmen Evi inşaatı başladı

Adıyamanlı hemşehrimizin ve eğitim camiamızın büyük bir özlemle beklediği 5 yıldızlı otel konforunda inşa edilen Sanko Öğretmen Evi yapımına çalışmalar tekrar başladı..

A+A-
Sanko Öğretmen Evi inşaatı başladı

Vali Dr. Osman Varol, birçok sektördeki yatırımlarıyla ülkemizde lokomotif görevi görerek ilimiz ekonomisine de önemli katma değer ve istihdam sağlayan Anadolu sanayileşmesinin öncülerinden SANKO Holding tarafından ilimiz merkez Atatürk Bulvarı eski Halk Eğitim Merkezi yerine yapılmakta olan modern öğretmen evi inşaatını inceledi.
Vali Varol, zemin + 6 kat olarak projelendirilen öğretmen evi inşaatını gezerek yatırımın geldiği aşama hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.
Bu önemli yatırımdan dolayı Milli EÄŸitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin'e, Milli EÄŸitim Bakanlığımıza ve KonukoÄŸlu ailesine teÅŸekkür eden Vali Varol, "Adıyaman’da yaptığı hayır iÅŸleri ile vatandaÅŸlarımızın gönlünü ve sevgisini kazanan hayırsever KonukoÄŸlu ailesi tarafından ilimiz merkezde yapılan ve inÅŸaat çalışmalarında büyük aÅŸama kat eden Sanko öğretmen evimiz her türlü sosyal donatıya sahip bir ÅŸekilde inÅŸa ediliyor. 6 katlı olarak projelendirilen öğretmen evimiz fedakâr eÄŸitimcilerimizin ve Adıyamanlı hemÅŸehrilerimizin konforlu bir ÅŸekilde konaklayabileceÄŸi modern bir tesis olacak. Tamamlandığında 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vererecek olan ve yapımı seri bir ÅŸekilde devam eden öğretmen evinin Adıyaman’a ve eÄŸitim camiamıza hayırlı olmasını diliyor bu vesileyle ilimizde toplumsal sorumluluk anlayışıyla gerek istihdam gerekse de böyle yatırımlarla önemli hayırlara vesile olan KonukoÄŸlu'nun ailesinin bütün bireylerine gönülden teÅŸekkür ediyorum" dedi.

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.