1. HABERLER

  2. GÜNDEM
  3. ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ programı düzenledi

‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ programı düzenledi

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile 1-7 Haziran ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ dolayısıyla kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı serginin açılışı Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol’un katılımlarıyla gerçekleştirildi..

A+A-
‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ programı düzenledi

Açılışı yapılan sergide, el sanatları, dikiş-nakış giyim teknolojileri, takı tasarım, çini ve mefruşat kurslarındaki el işi çalışmalar beğeniye sunuldu.
Eşi Funda Varol ile birlikte sergiyi gezerek el emeği göz nuru ürünleri inceleyip kursiyerleri tebrik eden Vali Varol, “Halk Eğitim Merkezlerimiz her yıl çeşitli meslek gruplarındaki vatandaşlarımıza hitap eden çok güzel kurslar açmaktadır. Açılan bu kurslarla büyük emek ve sabırla ürettikleri el işi ürünler ile kadınlarımız hem meslek öğrenmekte hem sosyalleşmekte hem de aile ekonomilerine katkıda bulunmaktadırlar. Kadınların ev ekonomilerine destek olmalarına imkân sağlamanın yanı sıra geleneksel el sanatlarının yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması açısından Halk Eğitim Merkezimizin faaliyetlerini önemsiyor birbirinden güzel eserlerin hazırlanmasında emeği geçen tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz" dedi.
Program, Necip Fazıl Anadolu Lisesi ile Dumlupınar Anadolu Lisesi öğrencilerinin birbirinden güzel eserleri seslendirmeleri ile sona erdi.
 


   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.