1. HABERLER

  2. GÜNDEM
  3. Milletvekili Özhan: “Adıyaman Çelikhan Yolu Yapılacak”

Milletvekili Özhan: “Adıyaman Çelikhan Yolu Yapılacak”

Adıyaman Çelikhan yolunun yapılan kamu tasarrufları kapsamında iptal edildiği iddiası sonrası AK Parti Adıyaman milletvekili Hüseyin Özhan’dan açıklama geldi..

A+A-
Milletvekili Özhan: “Adıyaman Çelikhan Yolu Yapılacak”

İhale Süreci Devam Ediyor
2024 yılı içerisinde yapılması planlanan, uzun zamandır yapılabilmesi için görüşmelerin sürdüğü Adıyaman Çelikhan yolunun en son yapılan kamu tasarrufları kapsamında iptal edildiği iddiası gündeme düştü.. Tepkiler üzerine AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, sosyal medya hesabı üzerinden söz konusu projenin iptal edildiği iddiaları ile ilgili açıklama gerçekleştirdi. Özhan yaptığı açıklamada uzun zamandır yapılması planlanan Adıyaman ve Çelikhanlılar tarafından büyük bir sabırsızlıkla beklenen projenin son durumu ile ilgili şunları söyledi;
“Adıyaman’ın ulaşım ile ilgili tüm talep ve beklentilerini, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ile değerlendirdik. Kamuoyunda Adıyaman, Çelikhan yolunun ihalesinin iptal edildiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını, ihale sürecinin devam ettiğini belirtmek isterim. Projenin iptali söz konusu değil. Ayrıca KGM Sincik Malatya yolunun ihalesinin temmuz ayının sonuna doğru yapılacağını ifade ettiler. İlimizin projelerine verdikleri desteklerden dolayı hükümetimize, bakanımıza. KGM Ahmet Gülşen ve ekibine teşekkür ederiz.”


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.