1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Akedaş, Tehlike Arz Eden Köye Yetişti

Akedaş, Tehlike Arz Eden Köye Yetişti

Akedaş, Tehlike Arz Eden Köye Yetişti.

A+A-
Akedaş, Tehlike Arz Eden Köye Yetişti

Adıyaman İlimizin Kahta İlçesine bağlı Karadut Köyü Salik Mezrasında, demir elektrik direğinin heyelan sonucu eğildiğine dair, gazetemizde haber yapılmıştı. Akedaş yetkilileri tarafından hemen gerekli çalışmalarını yaparak, tehlikeyi ortadan kaldırmış olup. Bir basın açıklamasında bulundu. Basın açıklamasında bu ifadelere yer verildi.   

Adıyaman’ın Kahta İlçesine bağlı Karadut Köyü Salik Mezrası ilçe merkezimize yaklaşık 45 km uzaklıkta, Nemrut dağının eteğinde yer alan bir yerleşim birimimizdir. Bu bölge coğrafi konumu ve topografik yapısı itibariyle heyelan riski yüksek alanda yer almaktadır. Bahse konu elektrik direği de heyelan sonucunda toprağın yer değiştirmesiyle eğilmiştir.

Heyelan sonucu eğilen elektrik direğimizin bulunduğu, Karadut Köyünün Salik Mezrası, coğrafi konumu ve topografik özellikleri itibariyle AFAD tarafından da riskli alan ilan edilen bir bölgemizdir.

Konunun basına yansımasının ve tüketicilerimizin bize ulaşmasının ardından can ve mal güvenliğini sağlamak ve tüketicilerimizin sorununu gidermek adına ekiplerimiz vakit kaybetmeden Salik Mezrasına giderek söz konusu elektrik direğiyle ilgili gerekli işlemi gerçekleştirmiştir, eğilen direği düzeltmişlerdir.

Bu tür durumlar Şirketimizin hassasiyetle yaklaştığı, en hızlı şekilde çözüme kavuşturduğu durumlardır. Bu yüzden aciliyet içeren bu durumları bize ileten tüm tüketicilerimize duyarlılıkları için teşekkür ederiz.

Tüketicilerimiz her talep, istek ve önerileri için tüm iletişim kanallarımızı kullanabildikleri gibi özellikle herhangi bir şekilde can ve mal güvenliğini tehlikeye atabilecek durumları,7 gün 24 saat hizmet veren186 numaralı çağrı merkezimizi arayarak yada sosyal medya hesaplarımızı kullanarak bildirmeleri önem arz etmektedir.

Arıza onarım bakım ekiplerimiz, sahadaki zorlu coğrafi koşullarda, yoğun çaba harcayarak görevlerini icra etmektedirler. Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak sorumluluk sahamızın her metrekaresinde 7/24 kaliteli ve kesintisiz enerji dağıtımı yapabilmek için özveriyle görev başında olmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.