1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan TURANLI; Gazeteciler Unutmadı

Başkan TURANLI; Gazeteciler Unutmadı

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, 24 Temmuz basında sansürün kaldırışının 111. Yıl dönümü nedeniyle, Kahta ilçemizde günlük olarak yayın hayatını sürdüren Kahta Gerçek Gazetesini ziyaret ederek basın günümüzü kutladı..

A+A-
Başkan TURANLI; Gazeteciler Unutmadı

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf TURANLI, 24 Temmuz basında sansürün kaldırışının 111. Yıl dönümü nedeniyle, Kahta ilçemizde 1985 yılında yayın hayatına başlayıp, günümüze kadar yayın hayatını sürdüren Kahta Gerçek Gazetesini ziyaret eden TURANLI, Gazeteciler ve basın bayramımız kutladı.

TURANLI, “Halkımızın bilgilendirilmesi ve aydınlatılmasına vesile olan basın mensupları, halk ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektir.Basın mensuplarımız görevlerini yerine getirirken sadece ilçemizde olan, biten gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekle kalmayıp İlçemizin kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik olarak tanıtımına da önemli rol sağlamaktadır. ilçemizle ilgili haberlerde birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, duyarlı, özverili ve sorumlu habercilik anlayışıyla basın sektörüne emek veren tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Başkan TURANLI, gazetemizi ziyareti esnasından ilçemizde yetişen badem ve ceviz gibi kuru yemiş paketini hediye etti.

Başkan TURANLI'nın bu ince düşüncesinden dolayı, Kahta Gerçek Gazetesi ailesi olarak kendilerine teşekkür ediyor ve çalışma hayatında başarılar diliyoruz.  


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.