1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Belediye Toplu Taşıma Araçları 24 Saat Hizmet Verecek

Belediye Toplu Taşıma Araçları 24 Saat Hizmet Verecek

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ilçede bir ilki daha gerçekleştirdi. Kahta Belediyesine ait Şehir içi toplu taşıma araçları bundan böyle 24 saat hizmet ilçeye hizmet verecek..

A+A-
Belediye Toplu Taşıma Araçları 24 Saat Hizmet Verecek

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Turanlı yaptığı açıklamada Kahta Belediyesi Toplu Taşıma Araçları Gece ulaşım sorunu yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için bundan böyle gece şehir içi toplu taşıma araçlarımız hizmet vereceğini belirterek. Araçlarımızın tam saatlerde Hastaneden hareket ederek,, Buçuk saatlerde Ofis'ten hareket edecektir.

Başkan Turanlı,Toplu taşıma araçlarımızın gece yol güzergah hattı ise şu şekilde belirlendi araçlarımız Ofisten başlayarak, Recep Tayip Erdoğan Caddesi üzerinden Yüzyıl Parkı Tedaş Kavşağı ve Kahta Devlet Hastanesi son durak, Aynı güzergah üzerinden Hastaneden başlayarak ,Ofis Son durak olarak belirlendi .Tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim. dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.