1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. İş Adamı Mulhan; Kadim Derneği olarak Gençlerin Önünü Açmaya Devam Edeceğiz

İş Adamı Mulhan; Kadim Derneği olarak Gençlerin Önünü Açmaya Devam Edeceğiz

Kahta 02 Spor Başkanı, Kadim Derneği Spor birim başkanı ve aynı zamanda iş Adamı olan İsmail Mulhan, Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine şampiyonluk yolunda sponsorluk ediyor..

A+A-
İş Adamı Mulhan; Kadim Derneği olarak Gençlerin Önünü Açmaya Devam Edeceğiz

Kahta Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Enes İnce antrenörlüğünde; Bilek güreşi bölge şampiyonluğu, Türkiye şampiyonluğu ve Milli Takım elemelerine hazırlayan öğrencilerine, İş adamı İsmail Mulhan kayıtsız kalmadı, şampiyonluğa girecek öğrencilerin sponsorluğunu üstlendi.

Kahta 02 Spor Başkanı, Kadim Derneği Spor birim başkanı ve aynı zamanda iş Adamı olan İsmail Mulhan; “GENÇLERİMİZ BUGÜNÜMÜZ, YARINIMIZ, HEYECANIMIZ, MUTLULUĞUMUZ’dur
Gençler bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Gençlerimizin düşüncelerini, sorunlarını geleceğe dair projelerini önemsiyoruz.

Geleceğimiz olan gençlerin hem kendileri, hem aileleri hem de ülkelerine yararlı insanlar olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur.

KADİM DERNEĞİ olarak Kahta’da yaşayan gençlerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi, kültürle sanatla iç içe olması ve sporu hayatlarının bir parçası olmasını önemsiyoruz.”dedi.

Bilek güreşi bölge şampiyonluğu, Türkiye şampiyonluğu ve Milli Takım elemelerine Kahta İlçemizi temsil edecek öğrencilerimiz Mehmet, Ömer, Muhammet ve Mustafa’ya başarılar dilerim.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.