1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Belediyesi LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Desteği

Kahta Belediyesi LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Desteği

Kahta Belediyesi’nden Hafta sonu yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı'na (LGS) girecek öğrencilere ve ailelerine ücretsiz ulaşım..

A+A-
Kahta Belediyesi LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Desteği

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf TURANLI konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kahta Belediyesi olarak, sınava girecek öğrencilerimizin başarısı için, sınav saatinde bir rahatsızlılık vermemek adına belediye hoparlörlerimizden herhangi bir anons ve ilan yapılmayacak. sınav merkezleri olan okulların etrafında varsa devam eden bir hizmet çalışmamız sınav saatleri süre zarfında rahatsızlık vermemek adına çalışmayı durduracağız. Öğrencilerimizin sınav merkezlerine kolay ulaşabilmelerine kolaylık sağlamak amacıyla sınav süresi zarfında öğrencilerimiz belediyemize ait Şehiriçi Ulaşım öğrencimiz gerekse kendisine refakat eden ailelerine ÜCRETSİZ ULAŞIM hizmeti vereceğiz.
Gelecek seçimler için değil, Gelecek Nesiller için çıktığımız bu yolda; gençlerimize, geleceğin yeni nesillerine hizmet etmeye devam edeceğiz” Sınava girecek olan tüm öğrenci kardeşlerimize başarılar dilerim.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.