1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta02spor taraftarlarından çağrı: Musa Başkan devam etsin

Kahta02spor taraftarlarından çağrı: Musa Başkan devam etsin

1944 yılında kurulan ve ilk kez bu yıl 3. Lige çıkmayı başaran Kahta02spor, futbolseverlerin takdirini alırken, futbolseverler ve taraftarlar, başarıda büyük emekleri olan kulüp başkanı Musa Yıldırım'ın kulüp başında kalmasını istiyor..

A+A-
Kahta02spor taraftarlarından çağrı: Musa Başkan devam etsin

 

Tarihinde ilk defa profesyonel lige çıkan Kahta02spor, futbolseverlere büyük mutluluk yaşattı. Pandemi öncesi ligin bitmesine 4 hafta kala 55 puanla ligin zirvesinde yer alan Kahta02spor, liglerin tescil edilmesi ile şampiyon olup, 3. lige yükseldi. Bal ligi 2. grupta lider olan Kahta02spor, kalan maçlarının oynanmayacağı kararı alınmıştı. TFF yaptığı açıklama ile Kahta02spor'un 3. Lige çıkması tescillenmişti.

Takımın başarısında büyük emeği olan Kulüp Başkanı Musa Yıldırım, “Her kesimi kapsayan bir yönetimle görevi devr aldık. Takımımızı çok kısa bir sürede önce Bal ligine, ardından da 3. Lige taşıdık. Tarihinde ilk defa bir Kahta takımı BAL ve profesyonel lige çıkıyor. Halkımızın takımı olan Kahta02spor, yönetim kurulumuzu yine halkımız ile birlikte daha da genişletmek ve güçlendirmek için olağanüstü kongre kararı aldık. İlerleyen günlerde olağanüstü kongre kararı ile yönetim kurulumuzda bir yenilik yapacağız.  Artık 3.ligde oynayacak olan takımımız için başta Adıyaman olmak üzere tüm ilçelerimizin, tüm dinamiklerini kapsayan yeni bir yönetimle hak ettiği yere taşıma hedefi ile mücadele edeceğiz. Daha demokratik ve şeffaf olması için yeni bir yönetim ve yeni bir başkan için üç-dört liste ile kurula gitmeyi arzu ediyoruz. Kâhta02spor Kulübü bir şahsın veya siyasi bir partinin takımı asla değildir. Kısa süre içerisinde olağanüstü kurula gideceğiz ve takımımızı asla yalnız bırakmayacağız. Burada Musa Yıldırım'a ne görev verilir ise yapacağından kimsenin şüphesi olmasın”

MUSA BAŞKAN DEVAM ETTMELİ

Kahta02spor Kulübünü zor şartlarda başarıdan başarıya taşıyan Kulüp Başkanı Musa Yıldırım'ın takımın başında kalmasını isteyen taraftarlar, “Musa başkan, herkesin imkansız gördüğü başarılara imza attı. Takımı önce BAL ligine, ardından da 3. Lige taşıdı. Kahta02spor'un Musa başkana ihtiyacı var. Herşey yolunda iken, kulüp başkanlığını bırakması doğru değildir” şeklinde taleplerini dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.