1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta'da Artık İmara Açılmış Yerlerde Buğday ve Arpa Ekilmeyecek

Kahta'da Artık İmara Açılmış Yerlerde Buğday ve Arpa Ekilmeyecek

Kahta Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya açıklamaya göre, Kahta ilçe sınırlarında İmara Açılmış Yerlerde Buğday ve Arpa ekimi çevreyi rahatsız ettiği için, artık yasaklanacak..

A+A-
Kahta'da Artık İmara Açılmış Yerlerde Buğday ve Arpa Ekilmeyecek

Belediye sınırları içerisinde yer alan ve üzerine yapı inşa edilmesi için imara açılan bazı araziler tarımsal amaçla kullanılmış olup, normal ekim zamanında Buğday ve Arpa gibi ürünlerin ekimi yapılmıştır. Göreve geldiğimiz Nisan ayından itibaren ekilen bu ürünler başak verdiği için, hem kamuyu hem de bu ürünleri eken vatandaşlarımızı maddi ve manevi yönden zarara uğratacağından dolayı herhangi bir müdahalede bulunulmamıştır.

Bu yıl itibariyle imara açılan arazilerde ekimin yapılmaması konusunda gerekli uyarılar ve ihtarların yapılması ilgili birimlerimizce görüşülüp karara bağlanmıştır. İlgili birimlerimiz her türlü tedbiri almış olup, ekim dönemlerinde gerekli denetimlerini yapacaklardır.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.