1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. KİMDER; “ ABD Kaosa Kapı Aralamıştır”

KİMDER; “ ABD Kaosa Kapı Aralamıştır”

(KİMDER) Kahta İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Dernek Başkanı Osman DÜNDAR; Kudüs İslam’ın ilk kıblesi, dünya Müslümanları için 3 kutsal beldeden biridir."dedi.

A+A-
KİMDER; “ ABD Kaosa Kapı Aralamıştır”

DÜNDAR, “ Dünya üzerindeki herhangi bir gücün aksi bir iddiada bulunması hakikati değiştirmez. Kudüs, tüm dinlerin ve insanlığın ortak mirası, Filistin’in de ebedi başkentidir.

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Yüzyılın Anlaşması ismini verdiği ‘Ortadoğu Barış Planı’ kaosa kapı aralamıştır. Ortadoğu barışının bağımsız bir Filistin’den geçtiğine inanan bizler için de bu karar boştur, fostur. Kudüs tüm insanlığın mirasıdır. Bu miras onu hak etmeyen bir ülke adına, bir kavim adına, bir politika adına hareket edilerek heba edilemez. Sözde barış planını da sözde taksimi de kınıyoruz. Karar bizim için de tüm Müslümanlar için de yok hükmündedir. Kudüs İslam'ındır, Müslümanlarındır.”Dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.