1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Mehmet METİNER’den Önemli Açıklama

Mehmet METİNER’den Önemli Açıklama

24.Dönem Adıyaman, 25 ve 26. Dönem İstanbul AK Parti Milletvekili, Ulusal Gazetelerde Köşe Yazarı ,Demokrasi ve Birlik Derneği Vakfı (DEMBİR-DER) Genel Başkanı Mehmet Metiner, Memleketi olan Kahta'da önemli açıklamalarda bulundu..

A+A-
Mehmet METİNER’den Önemli Açıklama

Mehmet METİNER: "Şu an memleketim Adıyaman’dayım. Doğup büyüdüğüm Kahta’dayım.

Burada yaşayan herkesi kendimden bilirim. Hangi partiden aday olmuş olurlarsa olsunlar hepsine eşit mesafedeyim. Hepsini bir büyükleri olarak kucaklamak bana yakışır.
Particilik anlayışıyla hemşehrilerimin birbirine husumet duymamaları gerektiğine inanırım. O yüzden hepsini ziyaret edeceğim ve hepsine başarılar dileyeceğim.
Bunu söylemek ve bu söyleme uygun davranmak, AK Partililik aidiyetime halel getirmez; tersine AK Partililiğimize yakışır örnek bir davranıştır.
Kişi olarak her partinin adayına ve tüm hemşehrilerime eşit mesafede olduğumu söylemem, AK Parti adaylarımızı desteklemediğim anlamına gelmez.
Her şeye particilik gözüyle bakanlar, bu davranışıma kendi küçük dünyalarında farklı anlamlar varsın biçsinler. Biz doğru bildiğimizi söylemekten de yapmaktan da çekinmeyiz.
AK Parti’yi nasıl desteklediğimi herkes bilir.
Bizi bilen bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilir.
AK Parti adaylarını başka yerlerde destekleyip Adıyaman’da desteklememek gibi ilkesiz bir tavrın içinde olduğum algısını oluşturanlar bilsinler ki, benim ismim üzerinden kendilerine prim yapmalarına izin vermem. İlkesiz ve omurgasız olanlar ismimizi ağızlarına alırken bin düşünmelidirler.
Kimseye kendimi beğendirmek veya sevdirmek zorunda değilim.
Her yiğidin bir yoğurt yeme tarzı vardır. Herkesin bir üslubu ve tarzı vardır. Kendisi olmayanlar ise sadece amigoluk yaparlar. Çok şükür tarafımız da duruşumuz da bellidir. Sadece başkaları gibi amigo değiliz.
Elbette AK Partiliyim. Her yerde ve her koşulda. Reis varolduğu sürece de AK Partiliyim. Başkaları gibi konjonktüre göre pozisyon değiştiren namertlerden değilim. Kendi tarzımca ve kişiliğime yakışır biçimde Reis’e ve AK Parti’ye nasıl hizmet ettiğimi de herkes bilir.
Demokrasi ve Birlik Derneği’nin genel başkanı olarak hiç kimseyi düşmanlaştırmayan ve herkesi kucaklayan bir birlik anlayışından yanayım.
Her partinin adayına kişisel düzeyde eşit mesafede olduğumu temsil ettiğim derneğimin bu anlayışı gereği belirtmiş olmam, AK Parti ile başka partiler arasında fark görmediğim anlamına gelmediği gibi AK Parti adaylarımıza destek vermediğim anlamına da zinhar gelmez.
Memleketime ayak basar basmaz birilerinin sözüme kendince anlam yükleyip bizi olduğumuzdan farklı göstermeye veya demediğimizi demişiz gibi göstermeye kalkışmaları sadece esef vericidir.
Hiç kimse AK Partiliğimizin onay mercii değildir. Ne kadar AK Partili olduğumuzu da kimseye göstermek zorunda değiliz.
Tüm hemşehrilerimi partileri ne olursa olsun sevgiyle kucaklıyorum."diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.